-27%

Inbouw terrasverwarmer 2000 watt, met luidsprekers via Bluetooth

Artikelnummer: H1029-IB
Vorige Artikel 6 van 6
€ 724,79 € 529,00 (inclusief 21% BTW)

Dé  ”Heat and Beat”  terrasverwarmer met bluetooth

 

TotaalPartner Techniek is met een nieuw model op de markt gekomen, namelijk de Terrasverwarmer met Bluetooth Speaker. Het is een unieke terrasverwarmer met ingebouwde stereo-luidsprekers met bluetooth. Je bedient deze bijzondere functies met een app op je smartphone (ondersteuning voor iOS en Android).

 

Deze terrasverwarmer is van professionele kwaliteit. Naast muziek is de Low-Glare SUNKARE  halogeenlamp ook traploos te dimmen. Het bedienen van de verwarmingslamp kan via de App, maar ook middels de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de Low-Glare lamp geeft de verwarmingslamp relatief weinig licht en heeft een zeer hoge verwarmingseffect. De kabel van de terrasverwarmer is ongeveer 80 cm lang.

 

De TotaalPartner Techniek terrasverwarmer met frame is gemaakt van aluminium en leverbaar in de kleur wit, ral 9010. De ingebouwde 3" speakers zijn van hoge kwaliteit en streamen draadloos via bluetooth muziek vanaf iedere smartphone (of ander audioapparaat) met bluetooth. 

 

** Tip: je kunt meerdere terrasverwarmers tegelijkertijd bedienen in één app. Deze app werkt vanaf de Iphone 4 en op de meeste Android toestellen (vanaf 4.3). Tevens is de App voorzien van een handige schuif knop, waarmee je de lamp traploos kunt in stellen op elke gewenste stand. Ideaal, ook voor horeca.

P.S. Let op dat de leveringstijden kunnen uitlopen omdat de frames van een bepaalde kleur moet zijn.

 

Montage tips voor de H1029-IB 

 

  1. Maak een uitsparing van 790 x 160 mm in het plafond.
  2. Zorg dat er voldoende ruimte rondom  de terrasverwarmer is, maak vooral geen afgesloten “kistje” om de terrasverwarmer.
  3. Wanneer er een houten plafond boven de straler is, is het aan te bevelen om een brandwerende plaat tegen dat plafond aan te brengen, bijvoorbeeld Fermacell of Promatect.
  4. Plaats het stopcontact ongeveer 20 tot 25 cm vanaf de uitsparing, dus niet recht boven de terrasverwarmer.
  5. Zorg voor een zekering automaat van minimaal 16 amp C.
  6. Voor het monteren van het frame zijn schroeven in de kleur bijgeleverd.

 

Bij bestelling opgeven de kleur van het frame en of je de terrasverwarmer recht naar beneden of onder een hoek in het frame gemonteerd wilt hebben.

 

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 4 kg
Afmetingen product Lang 852 mm, breed 230 mm, hoog +/- 140 mm
Afmetingen verpakking L 910 mm, B 280 mm, H 205 mm
© 2016 - 2020 Infrarood-terrasheater.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel