Inbouw Terrasverwarming 2000 watt met Bluetooth speakers

Artikelnummer: H1029-IB
Vorige Artikel 6 van 6
€ 650,00 (inclusief BTW)

TotaalPartnerTechniek is met een nieuw model op de markt gekomen, namelijk de "Heat & Beat" Terrasverwarmer met ingebouwde hoge kwaliteit 3" Bluetooth Speakers. Je bedient deze bijzondere functie, alsmede het aan- en uitzetten of dimmen van de lamp, met een app op je smartphone (ondersteuning voor iOS en Android)*. Het bedienen van de lamp kan ook middels de meegeleverde afstandsbediening.

De Heat & Beat is een professionele inbouw terrasverwarming 2000 watt, voor een comfortabele warmte eenvoudig regelbaar met afstandbediening of via Bluetooth. Geschikt voor horeca of terrassen waar warmte instelling gewenst is. Dit nieuwe type terrasverwarmer compleet met inbouw frame is uitermate geschikt voor binnen en buiten gebruik. Alle delen zijn vervaardigd van aluminium of rvs. 

Met de Low Glare lamp wordt tot 80% minder rood licht uitgestraald. De terrasverwarmer geeft dus meer warmte en minder licht af en werkt daardoor zeer efficiënt. Op de hoogste stand zijn de verbruikskosten slechts 0,44 euro per uur.

Met de bijgeleverde afstandbediening regel je het wattage van 2000W, 1320W of 660W. Ook kun je de terrasverwarmer aan en in stand-by schakelen met de afstandsbediening. Om de terrasverwarmer geheel uit te schakelen gebruik je een externe schakelaar.

Bij bestelling graag de kleur van het frame opgeven, alsmede of u de terrasverwarmer recht naar beneden of onder een hoek in het frame gemonteerd wilt hebben. De leveringstijden zijn afhankelijk van de gekozen framekleur, neem alstublieft contact op voor een actuele schatting van de leveringsduur van uw gekozen product.

Het monteren van terrasverwarming kunt u doen aan de hand van deze instructies.

Tip: je kunt meerdere terrasverwarmers tegelijkertijd bedienen in één app. Deze app werkt vanaf de Iphone 4 en op de meeste Android toestellen (vanaf 4.3). Tevens is de App voorzien van een handige schuif knop, waarmee je de lamp traploos kunt in stellen op elke gewenste stand. Ideaal, ook voor horeca.

Specificatie Omschrijving
Bestelnummer H1029-IB
Afmeting (L-B-H) 852 x 230 x 140 mm
Uitsparing in plafond (L-B-H) ???
Gewicht 4 kg
Te verwarmen oppervlak +/- 24 m2
Gebruik Binnen en buiten (IP65-spatwaterdicht)
Type lamp SUNKARE Low Glare (levensduur tot 5000 uur)
Vermogen 3000 Watt
Kleur Geanodiseerd aluminium, diverse kleuren
Stralingshoek Recht naar beneden of onder een hoek
Certificaten CE, GS, ETV, RoHS
Handleiding Nederlandstalig, bijgevoegd
Verpakking bevat Terrasverwarmer in het frame gemonteerd, incl.+/- 80 cm kabel en bevestigingsschroeven in framekleur, afstandbediening
Garantie 1 jaar
Installatie Zie 'Klantenservice > Montage & Installatie'
© 2016 - 2022 Infrarood-terrasheater.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel