Over ons

Infrarood-terrasheaters.nl is onderdeel van TotaalPartner Techniek. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen:

Bedrijf:       TotaalPartner Techniek

Adres:         Lovense Kanaaldijk 47-3a

                    5013 BJ Tilburg

Tel:             +31 (0)85-1307265

E-mail:        info@infrarood-terrasheater.nl

KvK-nr.:      16057759

btw-nr.:      NL009776539.B01

 

De start van Infrarood-terrasheater.nl

Bij onze eigen zoektocht naar een terrasverwarmer, kwamen wij erachter dat er weinig maatwerk op de markt was. Vooral als het gaat om inbouwheaters, geldt dat het aanbod op zijn zachtst gezegd matig was. Omdat we toch een heater wilden die perfect bij onze situatie past, zijn we zelf een inbouwframe gaan ontwikkelen. Dat lukte meer dan prima en daar moeten meer mensen van kunnen profiteren, vinden wij. 

Missie

Een comfortabele, onbezorgde en milieuvriendelijke manier van leven realiseren voor zoveel mogelijk mensen. Dát is onze missie. Met onze producten haalt u gemak, comfort en veiligheid in huis. Bij alles wat we doen en verkopen staan efficiëntie, zuinigheid en duurzaamheid centraal. En daar varen zowel u als het milieu goed bij.

Vragen of hulp nodig?

Hebt u een terrasverwarmer gekocht en hebt u, ondanks de gebruiksvriendelijkheid van onze producten, advies of hulp nodig bij de installatie of het gebruik? Onze klantenservice staat voor u klaar. Voor telefonische ondersteuning, online handleidingen of het beantwoorden van vragen via e-mail.  En in het zeldzame geval dat we er op die manier niet uitkomen, komen we gewoon bij u langs. 

 

© 2016 - 2020 Infrarood-terrasheater.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel